Együtt jobb, együtt olcsóbb!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Külföldön, hajón dolgozni nem csak kihívás, de egy frenetikus élmény is! Mit érnek az élmények, ha nincs kivel megosztani, nem igaz?Rengetegen kerestek meg minket-aminek nagyon-nagyon örülünk- és jöttök barátaitokkal, családtagjaitokkal hozzánk. Nekünk nagyon tetszik ez a hozzáállás és összedugtuk a fejünk a múlt héten, hogy kitaláljunk Nektek valami igazán izgalmasat!

Íme az eredmény:

Legyél csapatfőnök, tanulj ingyen az Akadémián!

 Szervezz magad köré 9 barátod, ismerősöd gyertek együtt tanulni hozzánk! Cserébe a szervezésért Te, aki a szervező vagy 100%-os kedvezményt kapsz tőlünk!

VAGY!

Megoszthatod a kedvezményed a csapatoddal!

 HOGYAN?

 Például jöhettek 2-en féláron vagy mind a 10-en 10%-os kedvezménnyel, ez mind-mind CSAK rajtad múlik!

(Tehát a TE 79.000 forintos tanfolyamdíjad 100%-os kedvezményét vagy igénybe veszed, vagy elosztod. Ha mindenki 10%-os kedvezménnyel érkezik a díj mindenkinek: 71.100 Ft lesz)

 És a jóhíreknek még nincs vége!

 Vidékiek vagytok? Akkor a döntés rajtad áll ismét!  Feljöhettek hozzánk az intenzív (4 hétvége napi 8 óra) képzésekre vagy elkezdhetitek a 8 napos szuperintenzív képzést az Akadémián, Budapesten. Ez esetben a képzés ideje alatt nálunk lakhattok!

Ez elképesztően jól hangzik, igaz?

Láss neki mihamarabb csapatot alkotni, mert a külföldi munkainterjúk folyamatosan zajlanak nálunk! Le ne maradj a Disney Cruise Line, John’s Island Golf Club,  a ciprusi/brit szállodák vagy a Carnival Cruise Lines munkalehetőségeiről, illetve a Royal Caribbean, Celebrity és Azamara Cruise Line-hoz is könnyedén kijuthatsz általunk!

 Világraszóló élmények várnak Rád és a nagy ZSÉ!!

Együtt jobb, együtt olcsóbb!

 

Hozzászólások lezárva.