Megalakult az ország első Pincér Akadémiája!- Chef&Pincér Magazin

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

A következő jó hír fogadott minket a minap a Chef&Pincér Magazin “hasábjain”. Olvassátok szeretettel:

A Pincér Akadémia külföldre, hajóra vágyó fiataloknak ad olyan használható tudást, amely komoly segítséget nyújt az exkluzív munkalehetőségeknél. A Pincér Akadémia idén nyáron alakult meg négy, komoly vendéglátós, több éves tengerjáró, hotel és báros múlttal rendelkező fiatal találkozásával.


,,Rengetegen kerestek meg az elmúlt években ismerőseim közül, hogy segítsek nekik jól fizető és igényes cruise állásokat találni. Mi elsősorban az amerikai vendéglátás szakmai alapjait, a kinti vendégkör igényeit, a cruise hajók világát és anyanyelvi nyelvtanár segítségével magas színvonalú nyelvi képzést biztosítunk a hozzánk jelentkezőknek”
hangsúlyozta Vígh Gábor, a Pincér Akadémia vezetője.

A Pincér Akadémia oktatóinak célja, hogy a fiatalokat olyan hasznos tudással, ismeretekkel vértezzék fel, amivel már a kezdetekkor magasabb fizetésű állásokra jelentkezhetnek. A náluk végzett hallgatók a tanfolyam befejeztével lehetőséget kapnak szakmai gyakorlatra és partnereik segítségével igyekeznek őket, akár azonnal elhelyezni egy- egy jó, színvonalas hotelben, étteremben, illetve tengerjáró hajón. Sikeres vizsga esetén a tanfolyamról egyenes út vezet az angol nyelvű állásinterjúkra, hogy mihamarabb beinduljon egy-egy új karrier. Az Akadémia igyekszik minden igényt kielégíteni, így gondoltak a vidékiekre is, akiknek a képzés teljes ideje alatt ingyenes bentlakást biztosítanak.

Az alapképzés 40 óra szakmai és 40 óra angol modulból áll. Akik úgy érzi,hogy ez nem elég, szívesen folytatná például a nyelvi, vagy szakmai képzést, arra is lehetősége lesz.

A Pincér Akadémia szeptember közepe óta fogadja a jelentkezéseket. Az első csoport októberben indul.

Hozzászólások lezárva.