Mi is az a Pincér Akadémia?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

rollingpin12Megfordult már a fejedben, hogy világot láss, de nem mertél belevágni? Szeretnél Angliában az USA-ban vagy akár hajó dolgozni, de nincs tapasztalatod?

 Jó hírünk van! Vége a fejtörésnek!

A Pincér Akadémia egy egyedülálló központ, ahol olyan, nagy tapasztalattal és tudással rendelkező vendéglátósokkal találkozhatsz, akik segítenek Neked abban, hogy pincérként, bárosként, bártenderként egyszóval vendéglátósként a lehető leghasznosabb tudást szerezheted meg!

Képzéseink után sem hagyunk magadra, gyakorlati lehetőséget, sőt munkát is tudunk Neked biztosítani, hogy vendéglátósként könnyedén elkezdhess dolgozni.

Külföldön szeretnél dolgozni? Kipróbálnád magad a lehetőségek országában? Erre is van megoldás!

Dönthetsz úgy is, hogy külföldön szeretnél munkát vállalni ebben is segít a Pincér Akadémia. Szakmai angol és vendéglátós képzésünk, egy biztos használható tudást ad Neked. A sikeres vizsga elvégzése után pedig megkeressük a Számodra legmegfelelőbb külföldi munkahelyet és felkészítünk az interjúra.

Ha szeretnél további támogatást, segítséget kapni a Pincér Akadémia ebben is segít Neked. Konzultációinkon kaphatsz hasznos tanácsokat útirányokat ahhoz, hogy minden a lehető legjobban menjen Neked!

Hozzászólások lezárva.