Oktatók

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Horváth Tibor, a Pincérakadémia alapítója/szakmai oktatója (4 szombat)
admin-ajax.php

Szakmai alázat, pontosság, kitartás és rengeteg felszolgálói tapasztalat. Cégvezetőként és szakmai oktatóként megannyi jelentkezőnek és diákomnak segítettem céljai elérésében. Az oktatásra jellemző a letisztultság és az egyértelműség, hogy mindenki csakis és kizárólag a használható tudást szerezze meg, mindenféle sallang nélkül.

 

 

 

 


gregHorváth Gergely, a Pincérakadémia bár oktatója

Többéves báros-és bárvezetői tapasztalattal a hátam mögött, az elmúlt évek során a Pincérakadémia diákjainak megannyi kellemes percet szerezve örömmel osztom meg tudásomat a jelentkezők körében. 

 

 

 

 

 


Pat McMullan, a Pincérkadémia angol nyelvi trénere (2 vasárnap)

35330_415288337693_5304867_nBelfastban születtem, hosszú éveken át zenészként dolgoztam az Egyesült Királyságban.
Anglia-szerte ismert zenekarok tagjaként rengeteg ismerőst és barátot tartok magaménak  a ’70-80-as évekből. 1991-ben érkeztem Magyarországra, jelenleg zenéléssel (Irish folk, Rock) és angol tanítással foglalkozom. A közelmúltban egy sajátos módszert fejlesztettem ki  angol oktatás terén, mely rendkívül népszerű lett  tanítványaim körében.

 


Nagy Áron, a Pincérkadémia angol nyelvi trénere (2 vasárnap)

nagyaronTöbb mint egy évtizede fordítással és nyelvoktatással foglalkozom. Az angol nyelvtanfolyamokon kizárólag a hasznos nyelv és a szaknyelvi kifejezések gyakorlására összpontosítunk, szituációkban gyakoroljuk a nyelvhasználatot, amit angol nyelvű állásinterjún, majd angol nyelvterületen lehet hasznosítani. A helyes angol fordulatok és terminológia elsajátítása mellett mindenki felteheti a kérdéseit, amelyeket megbeszélünk, és ezáltal is előbbre jutnak a tanfolyam résztvevői.

 

 

 

Hozzászólások lezárva.