Felszolgáló tanfolyam

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
  1. rettangleO!ristorante-savoy_1Tisztában vagy vele, hogy milyen bort ajánlanál egy halételhez, hogyan kell megteríteni egy asztalt? 
  2. Tudod hogyan kell elkészíteni egy alap koktélt?
  3. Mi a az a dekantálás, hangedli, filet mignon?

Ha ezek ismeretlenül csengenek, akkor NEKED való a Pincér Akadémia 80 órás felszolgáló képzése, ahol megtanulod a felszolgáló szakma alapjait, amit a későbbiekben akár a  hajón, vagy a szárazföldön hasznosítani fogsz.

A felszolgáló szakma megítélése külföldön abból indul ki, hogy ezt bárki bármikor megtanulhatja. Pontosan ezért a tananyagot úgy alakítottuk ki, hogy hogy a képzés végére tisztában legyél az alapokkal, csak és kizárólag olyan dolgokat tanítunk, amire szükséged lesz a későbbi munkavállalásod során.

Kiknek ajánljuk a pincér képzést?

Mindazoknak, akik szeretnék kipróbálni magukat a vendéglátásban, de még nem rendelkeznek tapasztalattal ezen a téren.

Variálható képzések

Választhatsz teljes képzést, ami mind a szakmai, mind a nyelvi felkészítést tartalmazza, a 80 órás teljes tanfolyam ára 79.000 forint.
Amennyiben rendelkezel már szakmai tapasztalattal, de nyelvtudásod szeretnéd még csiszolni mielőtt külföldre indulnál, válaszd a külön 40 órás nyelvi képzésünket, mely 44.000 forint.
Ha a nyelvtudásod már megfelelő, de nem a ranglétra legaljáról akarsz elindulni a vendéglátásban, akkor ajánljuk kizárólag csak a szakmai képzést, ami szintén 40 órás, és szintén 44.000 forint.

A tanfolyam 4 hétvégén keresztül fog tartani 40 óra szakmai és 40 óra nyelvi modulon veszel részt. Az oktatás szombat-és vasárnaponként van, 9:00-17:00 óra között. A szakmai napok szombatra esnek, a nyelvi oktatás pedig vasárnap van.

A képzés 45 perces modulokból áll. Az egyes modulokon lépésről- lépésre tanulod meg a legfontosabb tudnivalókat, úgy mint:

  • nemzetközi vendéglátói ismeretek, trendek, újdonságok
  • hogyan kezeljük vendégeinket
  • asztalterítés és szerviz
  • alapismeretek a borokkal kapcsolatosan a Gundel étterem mesterborászával
  • alapitalok-és koktélismeretek, báreszközök

Amennyiben a vizsgán megfelelően teljesítesz, akkor a tanfolyam elvégzése után személyre szabott munka ajánlatokkal szeretnénk segíteni elhelyezkedésed.

Hozzászólások lezárva.