Rólunk

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

rollingpin12Ha benned van a kalandvágy, szeretnél tapasztalatot szerezni a nagyvilágban, nos akkor jó helyen jársz!

A Pincér Akadémia olyan komoly hajós múlttal rendelkező fiatalokat fog össze, akik szeretnék, ha a hajózás, a vendéglátás minél szélesebb körben lenne ismert. Szeretnénk téged megismertetni egy rendkívül színes világgal és szeretnénk neked használható tudást adni, hogy megkönnyítsük a beilleszkedést a munkát.
A képzés célja, hogy szakmai tapasztalattal, a kívülálló számára ismeretlen világgal és annak szabályaival ismertessük meg a vendéglátás iparágban dolgozni kívánókat, Téged!
Szeretnénk neked olyan használható tudást átadni, melynek nem birtoklásáért nagy árat fizethetsz: testi-lelki sérülést, állásod elvesztését vagy életed egyik legnagyobb lehetőségének elveszítését. Szeretnénk, ha első külföldi munkád nem zöldfülűként kezdenéd meg. Szeretnénk, hogy rövid időn belül előléptessenek, hogy nagyobb karriert futhass be akár hajón, akár a szárazföldön.
Tőlünk megkapod a használható tudást tengeren innen és tengeren túl, melyek főleg amerikai, profi tananyagokon alapulnak. Az itt megszerzett tudás birtokában lazábban, könnyedebben megy majd a külföldi munkavállalás. Magasabb vendéglátóipari kategóriában, nagyobb pályán, több fizetéssel kezdesz majd, mint kezdő- és tapasztalatlan társaid.

A Pincér Akadémián nincs mellébeszélés, nincs időhúzás! Mi azon dolgozunk, hogy te a leghasznosabb tudást kapd meg!

  • tapasztalt, vendéglátós oktatók tanítanak
  • a sikeres vizsga után garantáltan a legjobb helyekre mehetsz dolgozni
  • magabiztos tudással vághatsz neki új életednek
  • az itt megszerzett tudás segít a gyorsabb előrelépésben

 

Hozzászólások lezárva.