Tanfolyamok

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
 

Vidám vizsgázóink

Szeretnél külföldön dolgozni, de nem tudod hogyan kezdj bele?

Ezzel a  problémával mi, a GMN Pincér Akadémia alapítói is szembesültünk, mikor először nekivágtunk az ismeretlennek. Sokáig tartott, míg mindenbe beletanultunk, legfőképp az idegen nyelv és ismeretlen környezet miatt. Azért hoztuk létre az Akadémiát, hogy Neked minden a lehető leggördülékenyebben menjen. Munkatársaink, oktatóink felkészítenek, hogy nemzetközi környezetben hatékonyan kamatoztathasd a nálunk szerzett tudásodat, így biztos nem érhet kellemetlen meglepetés.

 


Teljes képzés (80 óra | 79.000 Ft)

A teljes képzés 80 órából áll,  mely magába foglalja a szakmai és nyelvi oktatást is, teljes körű betekintést nyújt a nemzetközi és hajós berkekbe, és ezeknek megfelelő szintű képzést biztosít.  A részletes tanmenetet ezen az oldalon találod. Naprakész, azonnal hasznosítható tudást kapsz, melyet a tanfolyam elvégzése után külföldön, hajón is hasznosíthatsz. Végzett diákjainknak 100%-os bizonyossággal tudunk munkát biztosítani. A teljes képzés ára 79 000 Ft, melyből 16 000 Ft előlegként fizetendő a jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül, de legkésőbb a tanfolyam megkezdése előtt két héttel. Ez azért fontos, hogy biztosítsd a helyed, mert a tanfolyam létszáma maximálisan 15 fő,  igyekezz, nehogy lemaradj!

A képzés négy hétvégén át 9-17 óráig tart. Szombaton a szakmai, vasárnap a nyelvi képzés zajlik.

Lehetőséged van arra is, hogy csak a szakmai, vagy csak a nyelvi modult végezd el.

  

Szakmai angol nyelvi modul (40 óra| 44.000 Ft)

A vendéglátós múlt megvan, de csiszolni kéne az angol tudáson?  Ez is megoldható! 40 órás szakmai angol tanfolyamunk segít abban, hogy területspecifikusan mindent megtanulj, amire munkád során szükséged lehet! A legjobb tanulóknak azonnali munkalehetőséget biztosítunk partnereink segítségével.

 

Felszolgáló szakmai modul (40 óra | 44.000 Ft)

Ha a nyelvvel nincs problémád (és a szakkifejezések is mennek), és szeretnél külföldön dolgozni, de nem tudod hogyan vágj bele, ez a modul olyan szakmai képzést biztosít számodra amelynek elvégzése után megnyílik előtted a világ. Kamatoztasd a megszerzett tudást luxus óceánjárokon, vagy egy másik országban.

 Tanácsadás/Munkalehetőség

Megvan a tapasztalat, megvan a nyelvtudás, mégsem találsz munkát?
Gyere be hozzánk! Oktatóink ismerik a piacot itthon és külföldön is. Feltérképezzük a problémát, megoldjuk és megtaláljuk számodra legideálisabb munkát, melyben partnereink segítenek.  Az interjúra szakmailag és lelkileg is felkészítünk.

Szeretettel várunk következő tanfolyamunkon!

 

Hozzászólások lezárva.